Ingezonden persbericht


Beste redactie,

Zondag 10 april 2011 zal de nationale universiteitsroeiwedstrijd 'Varsity' voor de 128ste maal georganiseerd worden door de Koninklijke Nederlandschen Studenten Roeibond. Bij deze nodig ik u uit om aanwezig te zijn bij het grootste roeievenement van Nederland. Vele nationale toproeiers zullen deelnemen, waaronder een groot aantal roeiers uit de Holland Acht. Daarnaast heeft het evenement zich op een aantal punten verbeterd. Er is een nieuw tijdregistratiesysteem en het toeschouwersterrein is vernieuwd. Ook zullen er dit jaar tijdens de Oude Vierenrace beelden gemaakt worden vanuit een helikopter. Als u geĂŻnteresseerd bent in deze beelden kunt u met mij contact opnemen.

Op de dag zelf zult u persoonlijk worden ontvangen en goed worden begeleid. Ook kunnen wij informatie geven voor beeldpers (aansluiting voor videobeelden), goede locaties voor fotojournalisten aangeven en hebben wij een reeks toproeiers en officials bij de hand voor eventuele interviews.

Om uw perskaarten op te kunnen sturen vraag ik u om mij een adres door te geven. Zou u hierbij aan willen geven met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn?