Ingezonden persbericht


Zondag 10 april, motortoerrit over 195 kilometer.

MTC Motovatie organiseert de Amstellandrit.

Na een zonovergoten dag zoals we die afgelopen zaterdag mochten beleven, begint het motorbloed weer volop te kriebelen. Dat was ook goed te merken want menigeen was op de gemotoriseerde tweewieler erop uit getrokken. Het wordt weer de hoogste tijd voor de toerritten. MTC Motovatie te Amstelveen gaat zondag 10 april van start met haar eerste rit van het nieuwe seizoen. De Amstellandrit. De route is op de dag zelf ook in Garmin GPS verkrijgbaar.

Er is weer getracht een afwisselende rit uit te zetten. De rit gaat deels door het Groene Hart. Uiteraard zijn er onderweg gelegenheden genoeg om een gezellige tussenstop te maken. Op de bijlage kun je zien hoe de route loopt.

Het is weer een rit waar zowel de beginnende als de gevorderde motorrijd(st)er, alleen of in een groep met voorrijder, veel plezier aan kan beleven. Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Voorrijders zijn tussen 09.00 en 10.00 uur aanwezig. Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw De Motovatie in het KLM-Sportcentrum Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Telefoonnummer MTC Motovatie alleen tijdens de rit: 06-30274398.




Ingezonden persbericht