Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout (NB), 10-04-2011

Zoon bedreigt vader en vernielt huisraad

WERKENDAM - De politie heeft vanmorgen een 23-jarige man aangehouden nadat hij in zijn ouderlijke woning het huisraad vernield had en doodsbedreigingen had geuit richting zijn 61-jarige vader. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

De politie ontving rond 00.30 uur de melding van een huiselijk geweldsituatie in een woning in Werkendam. daar werden de agenten aangesproken door de moeder van de verdachte. Zij meldde dat haar zoon door het lint was gegaan en daarbij alles kort en klein geslagen had. Voorafgaand en tijdens de vernieling bedreigde hij zijn vader
woordelijk met de dood. Uit angst was de vader de woning uitgevlucht. Tijdens het gesprek hoorden de agenten de zoon vanaf de eerste verdieping schreeuwen en met spullen gooien. Na op hem ingepraat te hebben werd hij rustiger en ging zonder problemen mee.

Dronken automobilist ramt paaltje

VEEN - De politie heeft gisteravond in de Wielstraat een 42-jarige automobilist uit tiel aangehouden. Agenten kregen rond 20.30 uur de melding van een verkeersongeval en namen poolshoogte. In de wielstraat troffen ze een auto aan die omhoog tegen een paal stond. De bestuurder, die bij het voertuig aanwezig was, verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij bijna vijf maal de toegestane hoeveelheid overschreed. Hij had 1050 ug/l aan alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 10-04-2011 13:50 | © Regio Midden en West Brabant |