Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 14.05 uur

Utrecht, 10-04-2011

Jongen krijgt kopstoot

ZEIST- Een 14-jarige jongen uit Zeist is zaterdagmorgen mishandeld door een 44-jarige plaatsgenoot.

Omstreeks 11.15 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling op een sportterrein aan de Hernschuttersingel. Een 14-jarige jongen had daar een kopstoot gehad van een 44-jarige man na een conflict. Agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het politiebureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Twee vrouwen aangehouden voor poging diefstal

MAARTENSDIJK- Twee vrouwen, beiden 41 jaar uit Lelystad, zijn zaterdagmiddag aangehouden voor poging diefstal door middel van een babbeltruc.

Omstreeks 16.15 uur kreeg de politie een melding van een babbeltruc in een woning aan het Maertensplein. Het bleek dat de vrouwen waren betrapt voordat ze iets uit de woning konden meenemen en er in een auto vandoor waren gegaan. Agenten gingen op zoek in de omgeving en zagen de auto een parkeerplaats oprijden aan de prinses Julianalaan. De agenten hielden de twee vrouwen aan en namen hen mee naar het politiebureau. Tegen de hen werd proces-verbaal opgemaakt.

De politie adviseert om nooit zomaar mensen binnen te laten. Als iemand zegt van een bepaald bedrijf te zijn, vraag dan altijd om legitimatie.

Man aangehouden voor mishandeling

ZEIST- Een 48-jarige man uit Huis ter Heide is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor mishandeling van twee andere mannen.

Omstreeks 00.05 uur reed aan agent over de Slotlaan en zag dat er tumult was bij een horecagelegenheid. Hij ging ter plaatse en twee mannen, 28 en 32 jaar uit Utrecht, vertelden hem dat ze geslagen waren door de 48-jarige man. De 32-jarige man kreeg daarna volgens eigen zeggen nog een stomp in zijn gezicht van een nog onbekende man. Hij raakte hierbij gewond aan zijn gezicht. De 48-jarige man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Twee mannen aangehouden voor mogelijke fietsdiefstal

DE BILT- Twee mannen uit Bilthoven, 19 en 20 jaar, zijn zondagmorgen aangehouden omdat ze met een op slot staande fiets sleepten.

Surveillerende agenten stonden omstreeks 03.05 uur op de kruising Jan Steenlaan en Soestdijkseweg Noord toen ze een schrapend geluid hoorden. Ze zagen twee mannen met een fiets slepen die op slot was. Ze hielden de mannen aan en brachten hen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.