Politie Gelderland-Zuid

Verdachte herkend en aangehouden

Nijmegen, 10-04-2011 o Zaterdagavond werd de politie in Nijmegen gewaarschuwd door een man, die in het centrum de verdachte herkende die hem in de nacht van zondag op maandag geld afhandig zou hebben gemaakt. Politie-eenheden gingen direct zijn kant op en konden de betreffende persoon aanhouden.

Zondagnacht 4 april rond 04.00 uur werd een 21-jarige Nijmegenaar ter hoogte van een parkeerplaats op het Mariënburg door een hem onbekende man geld afhandig gemaakt. Hij ging er, als bijrijder, vervolgens in een auto vandoor. De politie startte daarop met een onderzoek. Over deze zaak is die maandag op deze site een nieuwsbericht gepubliceerd.

Politieonderzoek wordt voortgezet
Zaterdagavond rond 21.00 uur liep de 21-jarige in de stad en zag toen de man lopen die hem belaagd had. Politieagenten gingen meteen tot actie over en hielden een, hen ambtshalve bekende, 31-jarige inwoner van Nijmegen aan als verdachte. De man zit ingesloten op het politiebureau; hij is gehoord en inmiddels in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt gedaan door het speciale Overvallenteam van de politie in Gelderland-Zuid.
(08)

Laatst gewijzigd 10-04-2011 13:43 | © Regio Gelderland-Zuid |