Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 14.25 uur

Utrecht , 10-04-2011

Aangehouden voor drinken in het openbaar en belediging

IJSSELSTEIN- Zondagmorgen hield de politie een 18-jarige man uit Nieuwegein aan. Een 19-jarige vriend uit IJsselstein was het hier niet mee eens en werd aangehouden voor belediging.

Omstreeks 01.50 uur zagen agenten een man in de Voorstraat in het openbaar bier drinken. Ze vroegen hem zijn blikje bier leeg te gooien. De man wilde dit niet doen. Ook wilde hij zijn ID niet laten zien en gaf hij een van de agenten een duw. Hierop werd hij aangehouden. Een 19-jarige vriend van hem was het hier niet mee eens en schold de agenten uit. Hierop werd ook hij aangehouden. Tijdens de fouillering van de 18-jarige man werd illegaal vuurwerk aangetroffen. Tegen de twee mannen werd proces-verbaal opgemaakt.

Fietsster aangereden

NIEUWEGEIN- Een 22-jarige vrouw uit Utrecht is vrijdagavond op de Lijsterbesstraat aangereden en gewond geraakt.

Het meisje vertelde van achteren te zijn aangereden door een taxichauffeur waarna ze viel. De taxichauffeur stopte volgens haar kort, maar reed zonder uit te stappen door. Het meisje liep verwondingen in haar gezicht op en had pijn aan haar knie.

De politie is op zoek naar getuigen. Volgens het slachtoffer reed de taxichauffeur in een oude model Mercedes, zilver van kleur. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie van district Lekstroom via 0900-8844 of bel met meld misdaad anoniem op 0800-7000.