Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 10-04-2011

's-Hertogenbosch - Een 18-jarige man uit Vught werd aangehouden op de Parade omdat hij een personeelslid van een café een klap had gegeven. Hij werd ingesloten voor verhoor.

Een 17-jarige jongen uit Vught werd aangehouden door beveiligers van een café aan de Parade omdat hij binnen had gevochten. Hij is ingesloten voor verhoor.

Een 24-ajrige man uit Schijndel en zijn 22-jarige zus werden beide aangehouden op de Visstraat voor belediging van politiemensen. De broer werd voor dat feit aangehouden nadat hij agenten had uitgescholden. Zijn zus was het met deze aanhouding kennelijk niet eens en deed zelf ook nog een duit in het zakje. Vervolgens zijn ze allebei overgebracht naar het bureau. Ze zijn na verhoor weer vrijgelaten.

Uden - Een 19-jarige inwoner van Zeeland werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden door beveiligers van een horecagelegenheid aan de Markt omdat hij een mes op zak had. De man werd overgedragen aan de politie. Hij deed afstand van het mes en werd na verhoor weer vrijgelaten.

Een 15-jarig meisje uit Vorstenbosch werd aangehouden omdat ze probeerde met een vals identiteitsbewijs een horecagelegenheid aan de Markt binnen te komen. Ze werd op het politiebureau overgedragen aan haar moeder.

Oss - Een 45-jarige Ossenaar werd zaterdagavond op de Heuvelstraat aangehouden omdat hij ten opzichte van passerende politiemensen de Hitlergroet bracht. Daarbij sprak hij nog een beledigende tekst. De man werd ingesloten.