Politie Gelderland-Zuid

Verdachte van mishandeling aangehouden

Wijchen, 10-04-2011 o Zaterdagavond hield de politie in Wijchen een 22-jarige inwoner van die plaats aan als verdachte van een mishandeling. Die had kort daarvoor plaatsgevonden in een cafetaria in de wijk Homberg.

Omstreeks 19.35 uur zou een 48-jarige bezoeker aan de cafetaria, gelegen in de 25e straat, zonder enige aanleiding meerdere keren met de vuist geslagen zijn. Hij werd onder andere in zijn gezicht geraakt en liep daarbij enkele verwondigen op. Omstanders zijn tussenbeide gekomen, maar even later sloeg de 22-jarige de andere man nog een paar keer. Toen de inmiddels gewaarschuwde politie arriveerde, ging de verdachte er rennend vandoor in de richting van de 22e straat. Eén van de agenten zette de achtervolging in. Het lukte hem om de man te pakken te krijgen en aan te houden. Er waren intussen meerdere politie-eenheden in de buurt. De 22-jarige verdachte is vervolgens overgebracht naar het politiebureau.

De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van de mishandeling. Agenten hebben enkele getuigenverklaringen opgenomen. Het slachtoffer is naar de eerste hulp van het UMC St Radboud gegaan waar hij is gehecht. Daarna heeft de 48-jarige man uit Wijchen aangifte gedaan.

Langer vast
De verdachte zit ingesloten voor verhoor. De 22-jarige is in verzekering gesteld.
(08)

Laatst gewijzigd 10-04-2011 16:30 | © Regio Gelderland-Zuid |