ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


De Week van ICT in april 2011: neemt u ook deel?

28 jan 2011 om 10:53

Van 11 tot en met 15 april 2011 organiseert ICT~Office 'De Week van ICT'. Met dit initiatief wil ICT~Office brede en zichtbare aandacht vragen voor het maatschappelijk en economisch belang van ICT. Uw bedrijf kan ook een bijdrage leveren aan De Week van ICT. Het evenement biedt niet alleen kansen om uw bedrijf, product, dienst of oplossing in de schijnwerpers te zetten, maar ook om uw best practices te laten ervaren.

Tijdens De Week van ICT organiseert ICT~Office zelf onder meer topdialogen over diverse thema's, deep dives door studenten, debatten, de presentatie van de Marktmonitor 2011 en faciliteert het bedrijfsbezoeken van scholen aan ICT-bedrijven. Maar er kan en moet natuurlijk veel meer plaatsvinden. En daarvoor hebben wij u nodig!

ICT~Office inventariseert op dit moment alle mogelijke activiteiten en initiatieven van leden en partners die in De Week van ICT plaatshebben of kunnen hebben. De website www.deweekvanict.nl is de toegangspoort tot de agenda van deze week, geeft achtergrondinformatie over de thema's en biedt ruimte voor profilering van alle deelnemers. Vanzelfsprekend vinden er allerlei PR- en online activiteiten plaats om De Week van ICT onder de aandacht te brengen.

Voor meer informatie, overleg of het aanmelden van een activiteit kunt u contact opnemen met Rowena Timmermans via info@deweekvanict.nl of 0348-493636.