ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Doe mee aan De Week van ICT

3 mrt 2011 om 13:50

Van 11 t/m 15 april 2011 organiseert ICT~Office 'De Week van ICT'. Met 'De Week van ICT' wil ICT~Office breed en zichtbaar aandacht vragen voor het maatschappelijk en economisch belang van ICT. Met andere woorden: een brede doelgroep de veelzijdigheid en het sprankelende karakter van ICT laten ervaren.

'De Week van ICT' wordt vormgegeven aan de hand van met name de volgende thema's:

* Mobiliteit (incl. 'Het Nieuwe Werken')

* Veiligheid (nationale veiligheid en dataveiligheid)
* MVO en Duurzaamheid (incl. milieu en water)
* Gezondheidszorg (dienstverlening)

* Onderwijs & Arbeidsmarkt (incl. wetenschap en sociale innovatie)

Tijdens de week organiseert ICT~Office onder meer de Student & Young Professional Challenge, wordt de ICT Marktmonitor 2011 gepresenteerd, wordt de voorjaarsconferentie 'Overheid, cloud en software' gehouden, vindt de Thinksession 'Klas van de Toekomst' plaats en worden bedrijfsbezoeken van scholen aan ICT-bedrijven gefaciliteerd. Daarnaast zijn door bedrijven en organisaties verschillende initiatieven aangemeld, die ook worden opgenomen in de agenda van 'De Week van ICT'.

De website www.deweekvanict.nl is de toegangspoort tot 'De Week van ICT'. Behalve de agenda staat op deze site de achtergrondinformatie over de thema's en biedt deze ruimte voor profilering van alle deelnemers. De website zal medio maart worden gelanceerd.

Achtergrond

Ons land staat voor veel uitdagingen. Nederland wil innovatie en het concurrentievermogen bevorderen, energie-efficiëntie verbeteren, de openbare veiligheid waarborgen, dienstverlening aan burgers, bedrijfsleven en overheid moderniseren en duurzame economische groei bewerkstelligen. En dat met een dalende beroepsbevolking in een concurrerende wereldeconomie.

ICT speelt bij die uitdagingen een belangrijke rol. ICT maakt nieuwe manieren van werken mogelijk, levert kostenbesparing op, zorgt voor energie-efficiëntie, betere en efficiëntere zorg, passender onderwijs en een duurzame samenleving. Met 'De Week van ICT' creëert ICT~ Office samen met partners en leden een landelijk publiek evenement, waar betrokkenen elkaar ontmoeten en ICT-oplossingen en -toepassingen zichtbaar zijn.

Media

Exclusief voor ICT~Office en haar leden komt in 'De Week van ICT' een special uit bij Het Financieele Dagblad met ruime aandacht voor de themas van de week (32 pagina's). De oplage is ruim 65.000 en het bereik van de bijlage is ruim 200.000 lezers (hoger opgeleid, vaak beslissers).

Alle advertentieruimte is gereserveerd voor leden van ICT~Office. Op de gebruikelijke tarieven wordt een korting gegeven van ruim 20%. Mogelijkheden voor adverteren zijn er zowel op een hele als een halve pagina (full color). Mochten bedrijven interesse hebben in een advertentie in deze special FD-bijlage, dan kan voor informatie contact worden opgenomen met info@deweekvanict.nl

Tevens zal ruime aandacht worden besteed aan 'De Week van ICT' op Business News Radio*.


* onder voorbehoud

Aanmelding en meer informatie

Leden van ICT~Office kunnen een bijdrage leveren aan 'De Week van ICT'. Het evenement biedt u niet alleen kansen om uw bedrijf, product, dienst of oplossing in de schijnwerpers te zetten, maar ook om uw best practices te laten ervaren. Ook kunt u zich aanmelden om een schoolklas in het kader van 'Klas bij het ICT-bedrijf' te ontvangen. U kunt uw bijdrage aan 'De Week van ICT' kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen.

Formulier 'De Week van ICT' (alleen voor leden ICT~Office)

Voor meer informatie of het direct aanmelden van een activiteit kunt u contact opnemen via info@deweekvanict.nl (alleen leden ICT~Office).