KRO

KRO Memories: De wereld aan je voeten

Uitzenddatum: 11/04/2011

Bijzondere verhalen over nooit vergeten liefdes

Van Anh reist af naar Vietnam, het land dat zij als klein kind hals over kop moest verlaten. KRO Memories gaat met haar mee, op bezoek bij haar geliefde. En het verhaal van Ruud. Ooit had hij alles mee. Hij was mooi en al jong succesvol, maar een ziekte verslond alles.

Van Anh & Cuong
Na de machtsovername in Vietnam in 1975 worden de 11-jarige Van Anh, haar moeder, broer en zusjes gedwongen te vluchten. Per boot voeren ze de Mekong rivier af om uiteindelijk in Nederland te belanden. Decennia later is Van Anh via Facebook in contact gekomen met een oud-schoolgenoot uit Vietnam, Cuong. Een contact dat inmiddels een amoureus tintje heeft gekregen. Memories gaat met haar mee als zij naar haar geboorteland afreist om de man of wie zij verliefd is in de armen te sluiten. Maar is die liefde wederzijds?

Ruud & Aurelia
Je bent jong, mooi en succesvol. Het internationale hotelwezen ligt aan je voeten en het mooiste en liefste meisje van de hele wereld is van jou: Aurelia. Wat kan er nog misgaan? In het geval van Ruud: alles! Binnen een jaar tijd staat zijn leven op zijn kop en raakt hij alles kwijt wat hem lief is. Oorzaak: drank. Althans, zo lijkt het...

KRO Memories, maandag 11 april om 21.10 uur op Nederland 1