ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


ICT-sector toont veelzijdigheid en sprankelend karakter tijdens De Week van ICT


1 apr 2011 om 10:58

Van 11 t/m 15 april 2011 organiseert ICT~Office 'De Week van ICT'. Met dit initiatief wil ICT~Office een brede doelgroep de veelzijdigheid en het sprankelende karakter van ICT laten ervaren. Samen met haar leden en partners creëert ICT~ Office een landelijk evenement, waar betrokkenen elkaar ontmoeten en ICT-oplossingen en -toepassingen zichtbaar zijn.

Tijdens de week organiseert ICT~Office onder meer Het ICT Debat 2011, de Student & Young Professional Challenge, wordt de ICT~Marktmonitor 2011 gepresenteerd, vinden de voorjaarsconferentie 'Overheid, Cloud en Software' en de think session 'Klas van de Toekomst' plaats en worden bedrijfsbezoeken van scholen aan ICT-bedrijven gefaciliteerd. Daarnaast zijn door bedrijven en organisaties verschillende initiatieven aangemeld, die ook worden opgenomen in de agenda van De Week van ICT. De website www.deweekvanict.nl is de toegangspoort tot De Week van ICT. Behalve het programma staat op deze site achtergrondinformatie over de thema's en is er ruimte voor profilering van alle deelnemers.

Uw event in het programma

De Week van ICT biedt bedrijven kansen om eigen initiatieven (bijvoorbeeld seminars), die tijdens de week van 11 t/m 15 april worden georganiseerd op te nemen in de agenda van het evenement. Mocht u als lidbedrijf een event willen laten opnemen in het programma van De Week van ICT, dan kunt u dat kenbaar maken door een e-mail sturen naar info@deweekvanict.nl.

Samenwerking met het Financieele Dagblad en Business News Radio

Tijdens De Week van ICT komt een special uit bij het Financieele Dagblad met ruime aandacht voor de thema's van de week. Naast de special in het FD zal er ook veel aandacht zijn voor De Week van ICT op Business News Radio, zowel via spotjes als inhoudelijk tijdens programma's van BNR.


* Business Stimulering