Gemeente Valkenswaard


Verspreiding Wmo-krant

¿

Logo WMO groen

In de week van maandag 11 april wordt huis-aan-huis in de hele gemeente Valkenswaard de nieuwe Wmo-krant verspreid. Inwoners zonder brievenbussticker of met een Nee-Ja sticker ontvangen de krant wel, inwoners met een Nee-Nee-sticker ontvangen hem niet. Mocht u op die datum geen Wmo-krant hebben ontvangen, dan kunt u vanaf 11 april een exemplaar afhalen in het gemeentehuis.

Wet maatschappelijk ondersteuning

De Wmo krant wijst u de weg op het gebied van verschillende voorzieningen op het gebied van Zorg en Welzijn in Valkenswaard. De krant bevat in het bijzonder informatie over de veranderingen in het zorgloket, het nieuwe Centrum voor Jeugd en Gezin en de nieuwe leveranciers voor Hulp bij het Huishouden. Maar ook onderwerpen als het wijkgericht werken, mantelzorg en dagbesteding komen aan bod.

Behoefte aan informatie

Met deze krant wil het gemeentebestuur voorzien in de behoefte van inwoners aan informatie over de Wmo. De gemeente verstrekt geregeld informatie over de Wmo via artikelen op de gemeentepagina in de Kempener Koerier, de website en ook via een speciaal hoofdstuk in de gemeentegids.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444