RTL Group

Frits en Barbara startklaar voor nieuw seizoen 'Barend & Barend'

Maandag 11 april is de talkshow Barend & Barend terug bij RTL 7. Dit seizoen voor het eerst live, wederom vanuit Rotterdam. Acht weken lang ontvangen Frits en Barbara prominente gasten uit de voetbalwereld, maar ook uit de politiek en de wereld van muziek, film, theater en televisie. Uiteraard blijft voetbal een belangrijke pijler.

Nieuw dit seizoen zijn de verschillende vaste sidekicks die wekelijks aanschuiven. De sidekick is niet afkomstig uit de voetbalwereld, heeft een frisse blik en stelt daardoor de, soms kritische, vragen die branden op de lippen van de kijkers. Het bekende Ja/Nee-spel is wederom een vast onderdeel in het programma en iedere week is er een speciale gast voor wie die dag in het verleden heel belangrijk is geweest.

De formule is verder hetzelfde: drie bekende gasten en tijd voor een uitgebreid gesprek, dat verder strekt dan commentaar op de laatste stand van zaken, wedstrijd of transfer. Wat zijn de raakvlakken van de twee uiteenlopende gasten? Of juist de verschillen? Waarom zijn juist zij zo goed geworden, wat hebben ze er voor moeten doen of laten? Alles kan ter sprake komen, geen gespreksonderwerp ligt vast. En de actualiteit speelt daarin een grote rol. Barend en Barend zorgen er ook dit seizoen voor dat je aan het eind van de uitzending de gasten aan tafel beter kent.

Uitzending: vanaf 11 april, elke maandag tussen 22.00 en 23.00 uur.

Website: www.rtl.nl/barendenbarend

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Communicatie RTL Nederland: Muriel van Tuijl, tel: 035 - 6718771, muriel.van.tuijl@rtl.nl.