Gemeente Zoetermeer

Zoetermeerse Dag van de ICT, maandag 11 april 2011

bloemlogo van Zoetermeer
Op maandag 11 april organiseert de Stichting Kenniseconomie en Innovatie Zoetermeer (KIZ) in samenwerking met de gemeente Zoetermeer en het plaatselijke bedrijfsleven de Zoetermeerse Dag van de ICT. Keynote speaker is Judith Webber over `Puur Ondernemerschap'.

In de beoogde locatie van `de Innovatiefabriek' bent u op maandag 11 april van 13.00 uur - 19.00 van harte welkom op de eerste editie van de Zoetermeerse `Dag van de ICT'. Een dag vol interactieve workshops, presentaties, meetups en voorstellingen die de verbindende, creatieve en economische kracht van ICT als gemeenschappelijk thema kennen. Doelgroep van deze dag vormen zzp-ers, midden- en kleinbedrijf en onderwijsinstellingen.

ICT Sociëteit: de Innovatiefabriek
Op deze speciale editie van de ICT Sociëteit wordt het concept van `de Innovatiefabriek' voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek. De Innovatiefabriek moet een plek worden waar zzp-ers en gevestigde bedrijven uit de sector ICT en Interactieve Media zich, samen met de Zoetermeerse Academie voor ICT en Media van de Haagse Hogeschool, vestigen. Sprekers zijn Rien de Vries (gemeente Zoetermeer), Chantal Klaver, specialist op het gebied van communitymanagement en onderwijsinnovatie, en Caro van den Venne (Barcode Architects). De Innovatiefabriek wordt het kloppend hart van het Zoetermeerse ICT-Cluster.

Judith Webber over `Puur Ondernemerschap'
Prikkelen, interactie, boude stellingen! Meet Judith! Zij neemt je mee in haar visie en leert je hoe je meer uit je ondernemerschap kunt halen! Juist in jouw verhalensfeer zit je onderscheidend vermogen. Maak kennis met `Puur Ondernemerschap'!

Dagprogramma: workshops & infosessies
Tijdens door lokale Zoetermeerse ICT-bedrijven verzorgde workshops kunnen ondernemers de vele innovatieve toepassingsmogelijkheden die de ICT biedt voor hun organisatie en dienstverlening interactief verkennen. De Dag van de ICT wordt afgesloten met een netwerkborrel. Zie voor de volledige inhoud van het dagprogramma, de workshops en de laatste updates de website www.kizoetermeer.nl

Inschrijving
De inschrijving voor de Dag van de ICT is nu geopend op www.kizoetermeer.nl. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen gratis de bestseller `Laat jezelf zien! Tips voor Puur Ondernemen' van keynote speaker Judith Webber op de Dag van de ICT!

Organisatie
De organisatie van de Dag van de ICT 2011 is in handen van Stichting Kenniseconomie en Innovatie Zoetermeer in samenwerking met de gemeente Zoetermeer en het plaatselijke bedrijfsleven.

Zoetermeerse Dag van de ICT
Maandag 11 april 2011
13.00 - 19.00 uur
Locatie: Gebouw `De Leeuwenbrink',
Bleiswijkseweg 37 C, 2712 PB Zoetermeer

Meer informatie
www.kizoetermeer.nl
Innovatiefabriek Zoetermeer (linkedin)
@Innofab079 (twitter)