Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Veiligheidsweek 11 t/m 14 april

Publicatiedatum: 6 april 2011 | NIEUWSBERICHT
Aandachtsgebieden: Patiënt en zorg

Gedurende de week van 11 t/m 14 april vindt in het LUMC de Veiligheidsweek plaats. Het doel van de week is om medewerkers, patiënten en bezoekers te informeren over de veiligheidsonderwerpen van het LUMC, zoals arbeidsveiligheid, informatiebeveiliging en diefstalpreventie.

Speciaal voor de Veiligheidsweek is er een markt opgezet om informatie te verschaffen over de verschillende onderwerpen. U bent van harte welkom om maandag 11, dinsdag 12 of woensdag 13 april langs te komen op het Leidse Plein, van 11.30 tot 13.30 en te zien hoe het LUMC zorg draagt voor een veilige omgeving voor haar medewerkers, patiënten en bezoekers.

Calamiteitenoefening
Afsluitend aan de Veiligheidsweek voltrekt zich in de middag van 14 april in en rondom Gebouw 3 van het LUMC een grote calamiteitenoefening. De oefening is bedoeld om LUMC medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op een calamiteit, waarbij een groot aantal personen betrokken is. Er wordt op de dag zelf zorg voor gedragen dat de dagelijkse werkzaamheden in het LUMC niet worden verstoord, maar doordat aan de oefening 350 figuranten, medewerkers van het LUMC, brandweer, politie en collega's van de gemeente Leiden deelnemen, is het mogelijk dat u wat overlast ondervindt. Onze excuses voor het ongemak.

Zie voor de invulling van de Veiligheidsweek het bijgevoegde inhoudelijke programma onderaan deze pagina.