Rechtbank Arnhem


Persinformatie vervolg zaak Kroon

Arnhem, 7 april 2011 â Aanstaande maandag 11 april gaat de militaire meervoudige kamer van de rechtbank Arnhem om 9.15 uur verder met de behandeling van de strafzaak tegen Marco Kroon. Maandag is het requisitoir van de officier van justitie en het pleidooi van de advocaat gepland. Dinsdag 12 april is gereserveerd als reservedag.

Informatie voor de pers
Audiovisuele media die zich hebben aangemeld voor de eerste zittingsdag op maandag 4 april, zijn ook automatisch aangemeld voor de resterende zittingsdagen. RTL heeft opnieuw de pool. Media die gebruik willen maken van beeld en geluidsopnames kunnen direct contact opnemen met de productieafdeling van RTL op telefoonnummer: 035 671 88 43 of met de afdeling communicatie van de rechtbank Arnhem.

Het is niet toegestaan opnames en fotoâs te maken in het openbare gebied. Cameraploegen krijgen na afloop van de zitting de gelegenheid interviews af te nemen in de daarvoor bestemde interviewruimte in het Paleis van Justitie. Tot die tijd heeft alleen de poolcamera toegang tot het gebouw.

Perskaarten voor de perstribune kunnen niet vooraf gereserveerd worden, maar worden op volgorde van aankomst uitgereikt.

In de week van 18 april volgt op deze website meer informatie over de uitspraak die nu staat gepland op vrijdag 22 april 2011 om 9.00 uur.

Meer informatie:
afdeling communicatie rechtbank Arnhem, telefoonnummer (026) 359 25 62.

Bron: Rechtbank Arnhem
Datum actualiteit: 7 april 2011 Naar boven