Gemeente Breda

Vervangen rijvloer bovendek parkeergarage Concordia Vanaf maandag 11 april begint Gemeente Breda met het vervangen van de rijvloer van het bovendek van parkeergarage Concordia aan de Concordiastraat 13. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 1 juni en worden overdag vanaf 07.00 uur uitgevoerd.

Waarom
De rijvloer is verouderd en geeft lekkage naar de onderliggende parkeerdekken. Om de kwaliteit en de levensduur van de garage te garanderen moet deze vervangen worden.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zullen globaal bestaan uit:

* het in stukken zagen van de bestaande dek,
* naar beneden takelen van de moten en deze afvoeren in puincontainers,

* opruwen van de achtergebleven ondergrond,
* aanbrengen van een nieuw rijdek d.m.v. betonstorten,
* aanbrengen van een waterdichte laag,

* afwerken in kleur en aanbrengen belijning.

Fasering
Het slopen en afvoeren van de bestaande rijvloer vindt de komende twee weken plaats. Op 22 april is dit gereed. Het opruwen van de ondergrond en het aanbrengen van de nieuwe rijvloer van beton is naar verwachting van 18 tot en met 26 april. Tijdens het uitharden van de beton van 27 april tot en met 11 mei vinden er geen werkzaamheden plaats. Daarna is het vervolg gepland, naar verwachting tot 1 juni.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden blijft uw pand dan wel woning en de parkeergarage normaal bereikbaar.

De gemeente vraagt uw begrip
De werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken in de vorm van stofvorming en geluidsoverlast. Het streven is om dit tot een minimum te beperken.

Informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer P. van Iersel, telefoon (076) 529 41 80 of via e-mail, p.van.iersel@breda.nl of de heer L. van Halderen, telefoon (076) 529 31 61 of via e-mail, lm.van.halderen@breda.nl. Beiden van de Gemeente Breda.