Het nieuwe IgnitionOne creëert de eerste Full Digital Marketing Suite

Persbericht van PR Newswire

NEW YORK, April 11, 2011 /PRNewswire/ -- Vandaag werd het nieuwe bedrijf IgnitionOne (http://www.ignitionone.com) gelanceerd. Het is een samensmelting van SearchIgnite, met haar digitale performance marketingtechnologie, met de onsite optimalisatie en real-time audience scoring technologie van het zusterbedrijf Netmining. Het nieuwe bedrijf komt nu met één uniek dashboard ("Digital Marketing Suite") voor online performance marketeers. De Digital Marketing Suite biedt hen de mogelijkheid hun online advertenties te beheren en te optimaliseren, conversies op hun website te verhogen en geeft toegang tot geavanceerde cross channel attribution en analytics.
De huidige digitale marketing technologiemarkt is gefragmenteerd en complex door het grote aantal technologieaanbieders die slechts een in een deel van de behoeften van marketeers voorzien. Marketeers worden hierdoor verplicht om met meerdere technologiepartners te werken, willen ze hun online marketingdoelstellingen behalen. IgnitionOne biedt nu met de Digital Marketing Suite één interface en één tracking tag aan, voor een veelvoud van zeer performante closed loop online marketing technologie oplossingen aan. Dit laat het een stuk makkelijker om de processen geïntegreerd te laten verlopen "IgnitionOne is het eerste en enige technologie oplossing die op een doeltreffende manier de vele online technologieën die we elke dag gebruiken samenbrengt onder één platform. Hierdoor werken we efficiënter en verbeteren onze marketingprestaties, maar belangrijker nog, onze return on investment", aldus Ted Schweitzer, vicepresident E-Commerce voor La Quinta Inns & Suites. "Hiermee wordt werkelijk een grote lacune in de markt gedicht. Onze digitale inspanningen zijn essentieel voor de groei en het succes van ons merk, en dus is de gecentraliseerde Digital Marketing Suite van IgnitionOne een noodzaak op de markt, en geen luxe."
Eén eenvoudige tag is de motor van de verschillende IgnitionOne toepassingen, waaronder:
- Gecentraliseerde paid search, display en Facebook-advertentie management
- Volledige DSP-functionaliteit voor real-time bidding (RTB) van media - Cross Channel attribution en geavanceerde analytics dashboards. - Websiteoptimalisering op basis van de bewezen proprietary algoritmes van Netmining
Marketeers en hun agencies worden vaak verplicht om een groot aantal tags te plaatsen voor de verschillende toepassingen en moeten verschillende dashboards voor elk van hen. Deze technologieën waren niet in één gecentraliseerd rapporteringsysteem geïntegreerd om een volledig cross channel inzicht te krijgen op de resultaten. Het platform van IgnitionOne integreert optimalisering van zowel media als websites met Attribution en Analytics, waardoor marketeers eindelijk de kloof kunnen overbruggen tussen de reclame die mensen naar hun website brengt en de oplossingen waarmee dit in verkoopresultaten wordt omgezet. Het systeem is direct inzetbaar voor de marketeer en vormt zo een ongeziene stap voorwaarts die online marketingprestaties aanzienlijk zal verbeteren.
"Het huidige aanbod legt de taak om deze uiteenlopende technologieën te integreren bij de marketeers. Onze klanten hebben ons gevraagd om dit probleem, dat zich in de hele industrie voordoet, op te lossen", aldus Will Margiloff, CEO van IgnitionOne (voormalig voorzitter van SearchIgnite). "IgnitionOne is het eerste gecentraliseerde platform dat zorgt voor integratie van alle essentiële technologieën voor de verhoging online performantie."
Naast Will Margiloff zal het senior managementteam van IgnitionOne bestaan uit Roger Barnette (voormalig CEO van SearchIgnite) als President en Toon Vanparys (voormalig CEO van zusterbedrijf Netmining) als Chief Revenue Officer. Het merk Netmining blijft in de Verenigde Staten bestaan en zal zich uitsluitend richten op display advertising. IgnitionOne heeft momenteel 125 werknemers in zeven kantoren over vier landen, en verdere uitbreiding is reeds aan de gang. Het bedrijf werft aan en heeft 75 functies open staan, voornamelijk in Engineering en Client Services.
"We hebben een primeur in de industrie, en we zijn nog maar net begonnen. We blijven de grenzen van technologische innovatie verleggen om zo de snelle veranderingen in onze industrie op de voet te kunnen blijven volgen en het gefragmenteerde landschap verder te stroomlijnen", vertelde Will Margiloff nog. "De oprichting van IgnitionOne is zowel voor ons als voor onze klanten zeer inspirerend, zodat we nog op zoek zijn naar andere pioniers die ons komen versterken bij onze missie de marketingtechnologie te transformeren." Over IgnitionOne
IgnitionOne is de eerste 'closed loop' Digital Marketing Suite ter wereld die geïntegreerd in één platform, meerdere oplossingen aanbiedt voor optimalisering van online performance. De oplossing omvat advertentiebeheer en -optimalisering (Search, Display en Facebook), Attribution en websiteoptimalisering. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de samenvoeging van het online platform voor advertentiebeheer, SearchIgnite, met de Audience Scoring en website optimalisering toepassingen van Netmining.
IgnitionOne vertegenwoordigt momenteel meer dan $10 miljard aan omzet voor een aantal van de meest toonaangevende online marketeers ter wereld, waaronder General Motors, Philips, T Mobile, Fiat en reclamebureaus zoals Digitas, CyberAgent en andere. Bezoek ons op http://www.ignitionone.com voor meer informatie of volg het bedrijf op Twitter @ignitionone.

Pers contact:
Amanda Bird
IgnitionOne
+1-212-991-4346
abird@ignitionone.com

Andy Betts +44(0)203-008-7168

IgnitionOne

CONTACT: Pers contact: Amanda Bird, IgnitionOne, +1-212-991-4346,abird@ignitionone.com ; Andy Betts +44(0)203-008-7168