Gemeente Vlieland

bekendmaking Algemeen Mandaat-besluit Gemeente Vlieland 2011

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 29 maart 2011 besloten hebben om â onder gelijktijdige intrekking van het geldende Mandaatbesluit â het Algemeen Mandaatbesluit Gemeente Vlieland 2011 vast te stellen.

In dit besluit zijn een aantal nader omschreven bevoegdheden van burgemeester en wethouders en de burgemeester aan de algemeen directeur/gemeentesecretaris en de teamleider uitvoering en ondersteuning overgedragen. Ten aanzien van een aantal van deze bevoegdheden geldt dat zij in ondermandaat kunnen worden overgedragen. Deze bevoegdheden betreffen het in naam en onder verantwoordelijkheid van burgemeester en wethouders of de burgemeester nemen , ondertekenen en afdoen van besluiten.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van deze bekendmaking. Het volledige besluit ligt gedurende zes weken na de dag van bekendmaking ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. De tekst van het Algemeen Mandaat-besluit kan worden nagelezen via de volgende link: algemeen mandaatbesluit gemeente Vlieland

Als gevolg van het bepaalde in de Algemene Wet Bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. Het bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:


* de naam en het adres van de indiener en de dagtekening;


* een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt;


* de gronden van het bezwaar.

De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken en begint de dag na deze bekendmaking.