RTL Group

500 Singles met Pepper.nl naar Singles Only concert van Kane

De in maart gelanceerde datingsite Pepper start met ingang van vandaag een exclusieve actie voor haar nieuwe leden. Singles die zich tot en met 15 april inschrijven bij Pepper maken kans om samen met hun favoriete match het Singles Only concert van Kane bij te wonen.

Pepper gelooft dat singles elkaar pas echt leren kennen door met elkaar te praten. Daarom worden de 250 leukste en mooiste profielen die vanaf vandaag worden aangemaakt, beloond met twee kaartjes voor het Kane concert op donderdag 21 april in Ahoy Rotterdam. Een ideale omgeving om elkaar in real life beter te leren kennen.

Pepper biedt singles de mogelijkheid om zichzelf zo goed mogelijk te etaleren. De profielen kunnen worden verrijkt tot persoonlijke moodboards met fotos, filmpjes, muziekfragmenten of andere favorieten. In de ChatPepper kunnen singles letterlijk in elkaars leven duiken. Bij JustCoffee krijgen singles suggesties voor de ideale date locatie. Deze keer stelt Pepper geen leuk café voor, maar de unieke mogelijkheid om samen met de favoriete match te daten terwijl de 24 grootste hits van Kane de revue passeren.

www.pepper.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Scholten, senior adviseur corporate communicatie RTL Nederland, via 035-6718480 of sabine.scholten@rtl.nl.