Gemeente Leusden

Wegwerkzaamheden vervangen riolering Prinses Margrietlaan Prinses Irenelaan

rioolbuizen (aangepast) In de week van maandag 11 april 2011 starten de werkzaamheden t.b.v. de vervanging van het riool in de Prinses Margrietlaan en de Prinses Irenelaan.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de kruising Prins Bernhardlaan en Prinses Irenelaan en de Prinses Margrietlaan tot en met de zijingang van de voormalige basisschool Loysderhoek. De werkzaamheden vinden plaats in twee fases. Bij de eerste fase wordt het riool van de Prinses Irenelaan vervangen . Het verkeer wordt via de Prinses Margrietlaan geleid. In de tweede fase wordt het riool in de Prinses Margrietlaan vervangen en wordt het verkeer omgeleid via de Prinses Irenelaan. Het gemotoriseerd verkeer wordt door informatieborden geïnformeerd en/of omgeleid.

De werkzaamheden nemen in totaal 4-5 weken in beslag, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het aannemersbedrijf dat het werk gaat uitvoeren is Van de Hoek Wegenbouw BV uit Amersfoort.

Als u vragen hebt over de uitvoering van het werk, dan kunt u contact opnemen met de meldlijn van de afdeling Ruimtelijk Beheer, telefoon (033) 496 17 10, of per email meldlijnrb@leusden.nl.

Wij zijn ons ervan bewust dat u overlast kunt ondervinden van de werkzaamheden, maar proberen dit te minimaliseren en vragen hiervoor uw begrip.

l