Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 11-04-2011

Man verwondt zichzelf tijdens burenruzie

BERGEN OP ZOOM: Een burenruzie in de wijk het Fort is zondag aan het eind van de middag flink geëscaleerd. Een 66-jarige man werd
aangehouden nadat hij gedreigd had een mes te halen en met gebalde vuisten twee ruiten van de woning van de buren had ingeslagen.

De 66-jarige verdachte was kennelijk boos geworden nadat kinderen, die in de tuin van de buren aan het spelen waren, een ballon gevuld met water tegen het raam van zijn woning hadden gegooid. Dit was zo verklaarde hij daar later over de druppel, omdat hij al lange tijd vooral geluidsoverlast van de buren ervaart. Hij liep de tuin van de buren in om de spelende kinderen te waarschuwen. De buurvrouw had volgens hem iets geroepen in de trant van jij bent gek. Hij was daarop boos terug gelopen, waarbij hij riep dat hij een mes ging halen. Hij pakte dit wel, maar gebruikte het verder niet. Vervolgens had hij de ruit van de voordeur en de ruit van de keuken van de woning van zijn buren ingeslagen. Hij liep daarbij enkele diepe snijwonden op aan zijn rechterhand. De verwondingen zijn behandeld in het ziekenhuis. De wijkagent wordt ingeschakeld om het gesprek met beide partijen aan te gaan.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 11-04-2011 13:13 | © Regio Midden en West Brabant |