Gemeente Leusden

Ruim 400 bezoekers op bouwplaats De Nieuwe Biezenkamp

Een half uur voor de start van de open dag stonden de nieuwsgierigen al in de rij. Ruim 400 mensen brachten zaterdag 9 april een bezoek aan de bouwplaats aan de Asschatterweg. Toekomstige huurders van de appartementen, buurtbewoners en geĂŻnteresseerden in de andere appartementen en eengezinswoningen die de komende jaren in De Nieuwe Biezenkamp verrijzen.

Speciaal voor de open dag waren de eerste verdiepingen opengesteld. De bezoekers kregen zo een hele goede indruk van de appartementen en van de bijzondere binnentuin. De reacties waren louter positief. Van "We hadden niet verwacht dat de appartementen zo groot zijn" tot "Zijn er nog appartementen te huur? Dit is precies wat ik zoek" en "Wanneer start de bouw van de overige appartementen?". Na afloop van het bezoek was er voor elke bezoeker een stoffer en blik van de Jumbo en een envelop met interessante kortingsbonnen van de winkeliers van de Biezenkamp.

De bouw van het appartementencomplex aan de Asschatterweg verloopt volgens planning. Eind 2011 worden de 60 huurappartementen opgeleverd. Er zijn nog slechts drie appartementen te huur, maar gezien de belangstelling tijdens de open dag is de kans groot dat deze snel verhuurd zijn. Onder de appartementen komt het gezondheidscentrum met de apotheek, huisartsen, tandarts en fysiotherapie en een aantal winkels waaronder de Readshop, Optiek Leusden en de Dio Drogist Biezenkamp.

Begin 2012 start de bouw van de 20 startersappartementen. Medio 2012 volgt de start van de bouw van de 47 luxe appartementen. Meer informatie over de nieuwbouw in De Biezenkamp en de inschrijving is te vinden op www.denieuwebiezenkamp.nl.

foto opendag blok C 1 (aangepast)

foto opendag blok C 2 (aangepast)