ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven



Digitale versie ICK-CAO 2011 beschikbaar

11 apr 2011 om 14:56

De digitale versie van de ICK-CAO 2011 inclusief de salarisschalen is gereed en beschikbaar. Partijen hebben besloten dit jaar geen CAO-boekjes te laten drukken, aangezien de onderhandelingen voor de volgende ICK-CAO in het najaar van 2011 alweer van start gaan.

Leden van de Werkgeversvereniging~ICT kunnen de tekst na te hebben ingelogd op deze pagina downloaden. Leden van ICT~Office die geen lid zijn van de Werkgeversvereniging~ICT hebben de mogelijkheid de digitale versie van de ICK-CAO aan te vragen bij Miriam Verbeeten (info@wgvict.nl).

De onderwerpen Employability en E-werken zijn het afgelopen jaar in twee paritaire werkgroepen verder uitgewerkt. De resultaten zijn als A4-bepaling (aanbeveling) in de CAO opgenomen. De instrumenten die in de werkgroep zijn ontwikkeld voor Employability en het beleidsadvies voor E-werken zijn afzonderlijk opgenomen bij de teksten voor de ICK-CAO. U kunt de instrumenten na inloggen op deze pagina downloaden. Leden van ICT~Office die geen lid zijn van de Werkgeversvereniging~ICT kunnen deze documenten na inloggen downloaden bij de veelgestelde vragen van de Helpdesk HRM.

Voor vragen over de ICK-CAO kunt u terecht bij Miriam Verbeeten (info@wgvict.nl of 0348 - 49 36 37).