Nederlandse Tafeltennisbond


Opleiding Tafeltennisbegeleider-1 tijdens WK tafeltennis in Rotterdam 11-4-2011

De NTTB organiseert tijdens het WK tafeltennis in Rotterdam de opleiding Tafeltennisbegeleider-1, een zeer belangrijke opleiding voor verenigingen met jeugdleden.

Voor elke vereniging met jeugdleden is het een ideaal plaatje; een goed lopende jeugdafdeling! Het werven van jeugdleden is voor veel verenigingen een taak die goed uitvoerbaar is, maar als het om het behouden en begeleiden van jeugdleden gaat dan hebben veel verenigingen het moeilijker. Juist voor díe verenigingen biedt de NTTB de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 aan.

De opleiding Tafeltennisbegeleider-1, die bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur, is uitermate geschikt voor ouders van (nieuwe) jeugdleden en (jonge) senioren. Ouders die hun kind willen begeleiden tijdens een competitiewedstrijd of een toernooi zullen tijdens deze opleiding veel kennis opdoen. Ook (jonge) senioren die het leuk vinden om een jeugdteam te begeleiden zullen goed op weg worden geholpen. Alle overige leden van de vereniging die de jeugd een warm hart toedragen zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de opleiding.

De eerste bijeenkomst van de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 in Rotterdam vindt plaats op zondag 8 mei 2011, van 10.00 uur tot 13.00 uur, tijdens het WK tafeltennis.

Na afloop van de eerste bijeenkomst kunnen alle deelnemers van de opleiding genieten van top-tafeltennis in eigen land. Alle deelnemers krijgen op zondag 8 mei 2011 namelijk gratis toegang tot het WK voor de gehele dag. Voor de deelnemers dus een unieke kans om het nuttige met het aangename te verenigen.

De datum en locatie van de tweede bijeenkomst is nog niet vastgesteld. Aangezien de deelnemers van deze opleiding uit heel Nederland zullen komen wordt de locatie van de tweede bijeenkomst gepland op basis van de woonplaatsen van de deelnemers. Op deze wijze worden lange reisafstanden voorkomen.

De deelnamekosten voor de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 bedragen EUR 50,00 per persoon.

Heeft u interesse om aan de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 Rotterdam deel te nemen? Ga dan snel naar de digitale inschrijfmodule en meldt u nu aan! Ga hiervoor naar de volgende website:
opleidingen.nttb.nl/inschijf (let op: zonder www).

Voor meer inhoudelijke informatie over de opleiding en uitgebreidere informatie over de inschrijfprocedure verwijzen wij u naar de aankondiging.

Mocht u na het lezen van de aankondiging nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Magrit van Dinter van de NTTB (tel. 079-3438154 of dinter@nttb.nl).

NTTB/MvD