Gemeente Binnenmaas

Waarderingsgeschenk Binnenmaas voor Arie van der Hoek

11-04-2011

Op maandag 11 april heeft Arie van der Hoek uit 's-Gravendeel uit handen van wethouder E.C. Lafeber De Trofee ontvangen, het waarderingsgeschenk van de gemeente Binnenmaas.

De s-Gravendeler kreeg de onderscheiding voor zijn inzet als bestuurslid van de Ondernemingskring s-Gravendeel, die op 22 maart het 25-jarig bestaan vierde. Bij die gelegenheid ontving zijn mede-bestuurslid Charles Draak eveneens het waarderingsgeschenk. De heer Van der Hoek kon er bij die gelegenheid niet bij zijn.

Door het enthousiasme en de inzet van beide heren is de Ondernemingskring
s-Gravendeel voor het gemeentebestuur een volwaardige en plezierige gesprekspartner geworden en gebleven. Daar is de gemeente blij mee en laat dat blijken door de toekenning van het waarderingsgeschenk.

Uniek

De Trofee is een kunstwerk, in opdracht van de gemeente vervaardigd door het kunstenaarsechtpaar Jaap en Hetty Vrijland uit Puttershoek. Hij is gemaakt van gekleurd glas met een sokkel van staal. Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek, net als degene die hem krijgt. De twee zijden van de Trofee staan voor het hart en het verstand, die samen de basis van alle goeds vormen. De ronding van het werk staat voor bezinning en de opening voor het ontstaan van nieuwe ideeën en kansen. In de kleuren is het paars en blauw van het logo van Binnenmaas terug te vinden, het wit van de transparante gemeente die Binnenmaas wil zijn, het groen van het weidse landschap en het blauw van het water van de Binnenmaas.

Wethouder Lafeber reikt de Trofee uit aan Arie van der Hoek

Wethouder Lafeber reikt de Trofee uit aan Arie van der Hoek