Gemeente Geldermalsen

Burgemeester Van Schaijck kondigt afscheid aan

Afscheid na drie ambtstermijnen
Burgemeester Steven van Schaijck (1948) treedt officieel per 16 oktober 2011 terug als burgemeester van Geldermalsen. Hij heeft de Commissaris van de Koningin laten weten na drie ambtstermijnen gebruik te willen maken van de zogenaamde uittreedregeling.

De heer Van Schaijck werd in 1993 burgemeester van Geldermalsen. Het was een financieel minder rooskleurige periode. In de afgelopen achttien jaar is er veel gebeurd en veranderd. Geldermalsen staat er inmiddels op veel terreinen veel beter voor.

De burgemeester geeft te kennen, dat hij tijdens zijn burgemeesterschap met veel plezier in Geldermalsen heeft gewerkt. Hij mocht in deze periode een actieve bijdrage leveren aan vele projecten en het ontplooien van interessante initiatieven. Geldermalsen kent een bruisende gemeenschap en het is steeds prettig en uitdagend geweest om daarvoor goede voorzieningen te realiseren.

Ook voor de toekomst ziet de gemeente Geldermalsen zich gesteld voor grote uitdagingen. De gemeente beschikt over een uitstekend functionerend ambtelijk apparaat en tegen die achtergrond ziet de burgemeester die toekomst voor zijn gemeente met vertrouwen tegemoet.

De burgemeester vindt het nog veel te vroeg om zich nu al te nadrukkelijk met zijn persoonlijke toekomst bezig te gaan houden. Hij wil zich immers de komende maanden nog met alle energie voor Geldermalsen inzetten. Daarna staat hij open voor nieuwe bestuurlijke uitdagingen.

---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258