AEGON

AEGON Bank en Makelaarsland gaan samenwerken

AEGON Bank en Makelaarsland gaan een samenwerking aan. De samenwerking houdt twee zaken in: kopers van huizen van Makelaarsland worden in contact gebracht met AEGON Bank om zich te laten voorlichten op het gebied van hypotheken en financiële planning. Daarnaast gaan de huizen van Makelaarsland onder de aandacht gebracht worden via Mijnwoonportaal.nl. een social media portaal van AEGON Bank dat woningen onder de aandacht brengt via onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn.

De samenwerking is tot stand gekomen omdat beide bedrijven dezelfde opvatting hebben over het helpen van klanten en de toekomst van de woningmarkt.

Makelaarsland is een NVM makelaar die de verkoop van huizen voor haar klanten zo goed mogelijk begeleidt tegen vaste en lage makelaarskosten. AEGON Bank verkoopt AEGON producten. Onlangs werd het hypotheekproduct van AEGON gekozen tot `hypotheekproduct van het jaar'. Daarnaast heeft AEGON Bank begin 2011 MijnWoonPortaal.nl gelanceerd. Dit portaal gaat via social media informatie over woningen en de huizenmarkt distribueren.

"Door gebruik te maken van nieuwe en snelle communicatiemiddelen ontstaat er door deze samenwerking een dynamische vorm van dienstverlening. Met een goed opgeleid team van adviseurs en de inzet van nieuwe communicatiemiddelen kunnen wij een kwalitatief goede dienstverlening leveren met aanzienlijk lagere kosten voor onze klanten.", aldus Gijsbert van de Nieuwegiessen directeur Marketing van AEGON Bank.

"De filosofie van Makelaarsland en AEGON Bank komen overeen: beiden richten zich op klanten, bedienen op afstand op een manier en op een tijdstip die de klant wil zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland en AEGON Bank biedt met Advies Op Afstand echt een onderscheidend snel advies aan die perfect bij onze doelgroep past. ", aldus Jeroen Stoop, algemeen directeur van Makelaarsland.