Nieuwe roman Xenia Kasper binnen twee weken herdrukt

Persbericht van Dutch Media Uitgevers

Nieuwe roman Xenia Kasper binnen twee weken herdrukt Chimaera direct na verschijnen in 'De Bestseller 60' en de 'Thriller Top 10'

Chimaera, de vierde roman van sterrenmanager Xenia Kasper die twee weken geleden is verschenen, is nu al aan een herdruk toe. Sinds de presentatie van de literaire thriller in aanwezigheid van veel BN'ers, vliegen de boeken over de toonbank. De voorraad is sinds vrijdag op. Chimaera kwam vorige week op de 38ste plaats binnen in de 'Bestseller 60' en staat tussen grote namen als Karin Slaughter en Suzanne Vermeer. Ook veroverde het boek direct een plaatsje in de 'Thriller top 10' van Crimezone.

Chimaera speelt zich af in de televisiewereld en verhaalt over Anne die, nadat haar (bijna-ex) man vermoord wordt, hoofdverdachte is in een steeds ingewikkelder wordende zaak. Als ze samen met privédetective Bart zelf op onderzoek uitgaat, ontdekt ze steeds meer geheimen over de man die ze zo goed dacht te kennen en wordt ze ook zelf doelwit van de moordenaar.

Xenia Kasper schreef succesvolle romans als 38,5 en 32 graden, die verkocht werden aan diverse landen. Naast schrijfster is Xenia manager en persagent van onder andere Linda de Mol, Yfke Sturm, Bridget Maasland en Dieter Troubleyn. Ze is Duits en woont en werkt in Nederland. Chimaera is haar eerste literaire thriller.

Links:
http://www.xeniakasper.nl



Razende Robot Reporter