Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

ICT~Office lanceert 'De Week van ICT'

Woerden, 24 november 2010

Van 11 t/m 15 april 2011 vindt 'De Week van ICT' plaats. Dit is een nieuw initiatief van ICT~Office. Tijdens deze week worden tal van activiteiten georganiseerd die de toepassing van ICT duidelijk maken. ICT~Office werkt op dit gebied samen met de eigen leden en andere partners.

Na het zeer succesvol verlopen World Congress on IT 2010 wil ICT~Office de kansen die ICT biedt nog meer op de kaart zetten. WCIT 2010 heeft de leden van ICT~Office en andere partners een uniek platform geboden om de innovatiekracht van ICT voor het voetlicht te brengen.

Sylvia Roelofs, algemeen directeur ICT~Office: "Er staan momenteel tal van projecten op stapel. Zo gaan we het gesprek aan met politici en willen we dat meer mensen kiezen voor een loopbaan in de ICT. Dat zijn slechts een paar voorbeelden. Door activiteiten te bundelen, kunnen we veel krachtiger communiceren."

ICT~Office vult 'De Week van ICT' samen met partners in. Er zullen Open ICT Dagen worden gehouden en aan studenten wordt gevraagd oplossingen te ontwikkelen voor vraagstukken op het gebied van onder meer zorg, mobiliteit en duurzaamheid.

Over ICT~Office
ICT~Office is de branchevereniging van de IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven in Nederland. Zij behartigt de belangen van de aangesloten organisaties richting politiek en overheid. Met een achterban die ¤ 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is ICT~Office dé belangenbehartiger van de Nederlandse ICT- en Officesector. Zie www.ictoffice.nl

----------

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht