Uitgeverij Unieboek het Spectrum


Unieboek | Het Spectrum geeft de exclusieve biografie van Steve Jobs uit

Maandag 11 april 2011

In het voorjaar van 2012 zal bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum het boek iSteve - het boek Jobs verschijnen. Deze biografie van medeoprichter van Apple Steve Jobs zal worden geschreven door de geroemde biograaf Walter Isaacson die de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs.

Walter Isaacson begon in 2009 met de voorbereidingen voor dit boek en voerde sindsdien vele uitgebreide interviews met zowel Steve Jobs, zijn familie en vrienden, als met collega's bij Apple en met zijn concurrenten.

Volgens uitgever Eduard Richter is "iSteve - het boek Jobs een buitengewoon boek dat een unieke inkijk zal geven in het leven en denken van de man die aan het begrip innovatie een hele nieuwe dimensie heeft toegevoegd. Het wordt het verhaal van het genie achter de successen van Apple, geschreven door Walter Isaacson en met volledige medewerking van Steve Jobs, en zijn naasten. Als uitgever ben ik er trots op dit boek en zo'n uitstekende auteur te mogen toevoegen aan ons fonds."

Over de auteur

Walter Isaacson is de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was hij onder meer hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef eerder gezaghebbende biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein.