Ingezonden persbericht


M E D I A A L E R T

's-Hertogenbosch, 11 april 2011

Ctac Real Estate en Ideo sluiten partnership

Marktleiders slaan handen ineen voor optimaliseren serviceprocessen bij woningcorporaties

Ctac Real Estate, onderdeel van ICT-dienstverlener Ctac, en SAP-servicesspecialist Ideo hebben een exclusief partnership gesloten om bedrijfsprocessen rond vastgoed van woningcorporaties verder te professionaliseren. Ctac en Ideo baseren deze oplossingen op CHARE, de SAP Business All-in-One-oplossing van Ctac voor corporaties, en op templates van Ideo, zoals 'Mobiele Vakman' en 'Mobiele Huurmutatie'.

Met de gecombineerde oplossing van Ctac en Ideo kunnen woningcorporaties (niet-)- planmatige onderhoudsprocessen en huurmutaties volledig mobiel uitvoeren. Daarbij is tegelijkertijd een complete integratie met het primaire CHARE-systeem mogelijk. Een corporatie realiseert hiermee een optimale planning en inzet van mensen. Ook verbeteren de logistieke en financiële processen. Daardoor kan een corporatie belangrijke KPI's, zoals klanttevredenheid of mutatieleegstand, verder verbeteren. De CHARE-oplossing sluit zo nog beter aan op de optimalisatiedoelstellingen van woningcorporaties.

Dankzij de expertise van Ideo op het gebied van service- en onderhoudsprocessen in SAP, waarbij speciale aandacht is voor planning en mobiliteit, beschikt de CHARE-gebruiker over een op maat gesneden oplossing op basis van moderne SAP-technologie. De gecombineerde Ctac/Ideo-oplossing voor woningcorporaties is beschikbaar bij Ctac Real Estate.

/ / / / / / / / / /

Over Ideo

Ideo ondersteunt klanten sinds 1998 bij het inrichten en optimaliseren van hun service- en onderhoudsprocessen door het leveren van mobiele SAP-oplossingen. Ideo is de enige SAP Special Expertise Partner voor Enterprise Asset Management in Nederland. Naast consultancy op het gebied van SAP-mobility, service en onderhoud zijn de speerpunten webtoepassingen, planningtools , SAP-documentmanagementsystemen en SAP-GIS-koppelingen. Ideo maakt gebruik van standaard SAP-applicaties gecombineerd met eigen producten en templates gebaseerd op SAP-technologie. Voor meer informatie: www.ideo-nl.com.

Over Ctac
Ctac is een van de grootste SAP-partners in de Benelux en Gold Partner van Microsoft. Het bedrijf bouwt op basis van deze marktleidende software en de jarenlange ervaring van zijn consultants in diverse markten op maat gemaakte templates voor specifieke sectoren. Deze voorgeconfigureerde oplossingen zijn daardoor snel in gebruik te nemen en bieden binnen korte tijd rendement. Ctac levert maatoplossingen voor onder andere groothandels, retailers, food & beverage-organisaties en woningcorporaties. Daarnaast biedt het bedrijf een breed spectrum van ICT-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties voor onder meer business intelligence, warehouse management, portaloplossingen en customer relationship management. Het bedrijf completeert deze oplossingen met een uitgebreid portfolio van trainingen, detachering , e-business- en consultancydiensten.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo december 2010 501 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in

's-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in Duitsland, België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl.




Ingezonden persbericht