Ingezonden persbericht

Alphons Hesselmann Associate Partner Sterk Werk Communicatie

Rotterdam, 11 april 2011 - Alphons Hesselmann (45) is benoemd tot Associate Partner bij het Rotterdamse PR-bureau Sterk Werk Communicatie. In deze functie fungeert hij als sparringpartner voor (nieuwe) klanten in Oost-Nederland, bedenkt en schrijft hij communicatie- en PR-plannen, strategieën en creatieve concepten.

Hesselmann werkte in het verleden ook al bij Sterk Werk Communicatie. Sinds 2000 is hij freelance senior communicatieadviseur. De afgelopen tien jaar heeft Hesselmann diverse opdrachten uitgevoerd, vooral in de financiële dienstverlening. Hij werkte onder meer bij ABN Amro, Achmea, Levob en VvAA. Hesselmann begon zijn carrière als journalist, om daarna actief te worden als tekstschrijver. Sinds februari van dit jaar is hij bovendien docent journalistieke vaardigheden aan de Hogeschool Utrecht. Hesselmann zal zijn functie bij Sterk Werk Communicatie gaan vervullen vanuit zijn nieuwe kantoor aan de Deenweg in Zwolle. Het kantoor wordt binnenkort officieel geopend.

"Ik ben blij dat ik me weer kan aansluiten bij Sterk Werk Communicatie," aldus Hesselmann. "Ik stap op een rijdende trein en kan me richten op het vakgebied dat mij het meest aanspreekt: pers en publiciteit. Vanuit de regio's Arnhem en Zwolle zal ik me richten op zowel huidige als toekomstige klanten van Sterk Werk Communicatie."

Over de Sterk Werk Communicatie Groep
De Sterk Werk Communicatie Groep omvat een drietal bedrijven op het gebied van PR en crisiscommunicatie, media intelligence en de werving van vaste en interim communicatie professionals. Sterk Werk Communicatie bouwt en beschermt reputaties en merken in relatie tot nieuws. Sterk Werk Mediamonitoring maakt de impact van media-exposure en het succes van PR transparant, kwantificeerbaar en kwalificeerbaar met behulp van zelf ontwikkelde media intelligence-technologie. Sterk Werk Recruitment selecteert en plaatst professionals in Communicatie, PR en woordvoering. Op het gebied van crisiscommunicatie werkt Sterk Werk Communicatie Groep samen met het COT, instituut voor veiligheids- en crisismanagement.

Tot de opdrachtgevers behoren onder andere ADP, Aon, ASR Verzekeringen, Auping, Baker Tilly Berk, BKR, Coca-Cola, Dachser, Remeha en Unilever. Het Rotterdamse bureau, dat achttien jaar geleden werd opgericht, telt ruim twintig medewerkers en is actief in Nederland en België. Meer informatie over de Sterk Werk Communicatie Groep is te vinden op http://www.sterkwerk.nl.

Beeldmateriaal

Bovenstaande afbeelding is in hoge resolutie te downloaden door op deze link te klikken.



Ingezonden persbericht