PaltheOberman advocaten wordt lid internationale alliantie


L&E Global: vergaande samenwerking nichekantoren in arbeidsrecht

Amsterdam, 20110411 -- PaltheOberman advocaten treedt toe tot L&E Global, een nieuwe geïntegreerde internationale alliantie van nichekantoren in arbeidsrecht. De deelnemende kantoren in de VS, Frankrijk, Duitsland, België, Italië en Spanje zijn toonaangevend op het gebied van het arbeidsrecht. Per land kan slechts één kantoor lid zijn van L&E Global. Partner Gieneke Van Wulfften Palthe: “We zijn erg blij dat wij gevraagd zijn toe te treden tot L&E Global. Onze cliënten hebben steeds vaker grensoverschrijdende zaken. Met de expertise van de kantoren in onze alliantie kunnen wij onze cliënten nog beter adviseren.”

De deelnemende kantoren gaan zeer intensief samenwerken. Dat merken internationale cliënten aan de wijze waarop zij worden geadviseerd, de begrotingen en de facturering. Partner Christiaan Oberman: “Internationale cliënten vinden eenvormigheid belangrijk. Daarom gaan wij als één kantoor onze diensten verlenen aan onze grote internationale cliënten. Zo krijgen zij het beste van twee werelden: de maximale aandacht, service en snelheid van een nichekantoor en tegelijkertijd de landenkennis en het netwerk van de internationale alliantie.”
L&E Global, dat in januari 2011 is opgericht, gaat de komende maanden nog verder groeien. Er wordt gesproken met kandidaat-kantoren in EU-lidstaten, India en China.
Over PaltheOberman
PaltheOberman bestaat deze maand tien jaar. Bij de oprichting was PaltheOberman het eerste nichekantoor in arbeidsrecht in Nederland. Medio april verhuist het kantoor, naar een groter pand aan de Prins Hendriklaan 41 in Amsterdam. Bij PaltheOberman werken negen advocaten, onder wie drie partners die tevens de oprichters zijn.
 www.paltheoberman.nl
 http://leglobal.org/
 
Nysingh Communicatie