Gemeente Harenkarspel


Commissie Algemeen Bestuurlijke Zaken
---

Dinsdagavond 11 april 2011 vergadert de commissie Algemeen Bestuurlijke Zaken in het gemeentehuis. De vergadering begint om 19.30 uur en de volgende onderwerpen staan ondermeer op de agenda:
*Spreekrecht burgers; * Gebiedswerkplan Harenkarspel activiteitenplan voor het jaar 2011, toegelicht door M. Jongerius, groepschef Harenkarspel en Zijpe;* Jaarverslag 2010 rekenkamercommissie gemeente Harenkarspel;*Vaststelling besluitenlijst 1 maart: *Voortgang herindeling Harenkarspel, Schagen en Zijpe; * Stukken AB Veiligheidsregio Noord-Holland Noord;* Voorstel over financile verordening en notitie Budgetrecht;* Voorstel over beschikbaarstelling van een aanvullend krediet voor de uitbreiding van de begraafplaats te Krabbendam;* Voorstel over zendtijdvergunning Schagenfm;* Voorstel om de vorming van de regionale Programmaraad Noord-Holland te steunen en in te stemmen met de jaarlijkse gemeentelijke bijdrage van 0,025 cent per aansluiting;* Park De Horn;* ingekomen stukken: in handen van college stellen: a. Brief van 25 maart 2011 van bestuur Schagen FM met jaarverslag 2010 en verzoek om de publieke financiering toe te kennen voor de periode van de zendmachtiging ; * mededelingen en stukken ter inzage: a. informatie onderwerpen veiligheid; b. collegebesluit organisatieevenement bedrijfsleven Harenkarspel 7 oktober 2011; c. collegebesluit geldlening; d. collegebesluit managementletter 2010; e. brief Art. 1 bureau discriminatiezaken NHN over jaarverslag 2010; f. Burger Bewust; g. jaarverslag 2010 nationale ombudsman; h. maartcirculaire.

De volledige agenda is te vinden op deze website in de rubriek gemeentebestuur onder 'vergaderingen' (of direct bij de quicklinks vanaf de homepage onder 'vergaderingen') Als u bij de kalender bent, vergaderdatum aanklikken en dan ziet u vervolgens de agenda. Het kan zijn dat er diverse vergaderingen staan, waaronder deze.