Nieuw Snor-boek: Bonnenboek voor vrouwen


Utrecht, 20110321 -- (Liefdes-)relaties zijn soms ingewikkelde economieën. Onuitgesproken verwachtingen en goedmakertjes worden vaak een onoverzichtelijke brij. Met het door de Zweedse Sandra Isaksson geïllustreerde ‘Bonnenboek voor Vrouwen’ van Uitgeverij Snor zijn subtiele hints niet meer nodig. Een ontbijtje op bed, een lekker kopje koffie ’s ochtends, een gezellig dagje uit. Je deelt een tegoedbon uit aan wie en wanneer je maar wilt. Het boek verschijnt 11 april in het Nederlands en in het Engels.

Relatie-economie
Liefde is niet alleen kusjes geven, maar ook vuile onderbroeken oprapen of seks om het weer goed te maken. Incasseren en uitdelen. ‘Geef ik wel genoeg? Krijg ik wel genoeg?’ Daarom is er nu dit boek vol tegoedbonnen voor elke gelegenheid. Om uit te delen en iets te doen voor de ander, of om uit te delen en daarmee op een charmante manier zeggen wat je wilt. Niet alleen in de liefde is dit tegoedbonnenboek een uitkomst, ook in vriendschappen een goed idee. Geef je vriend een waarschuwingsbon ‘Als je nog één keer... , ga ik een avondje alleen stappen’, een ‘Bedankt voor je weet wel’ of een ‘Sorry dat ik je opzadel met mijn gestoorde familie’. Je schoonmoeder krijgt de ‘Bedankt voor de afwas’ en je vriendin: ‘Wat gezellig was het, volgende keer bij mij.’

Over de illustrator
Het boek is geïllustreerd door Sandra Isaksson, een Zweedse illustrator die in Groot-Brittanië woont. De teksten zijn van Sandra Isaksson zelf, in samenwerking met Uitgeverij Snor. Sandra Isaksson is – naast  illustrator - ook ontwerper van haar eigen merk ISAK met accessoires als dienbladen, kopjes en beddengoed. Ook op deze artikelen prijken haar  vrolijke en ontwapende illustraties. Dit is het eerste boek van haar hand.

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een jonge uitgeverij die erom bekend staat stoffige onderwerpen op een frisse en aanstekelijke manier te behandelen. Snor geeft slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken uit die leuk zijn om te lezen en nog leuker zijn om te krijgen.

Titel:  Bonnenboek voor Vrouwen
Auteur: Sandra Isaksson
Illustraties: Sandra Isaksson
Vormgeving: Studio 100 Procent en En-Publique.nl
ISBN: 978-90-79961-13-9
Aantal pagina’s: 112
Formaat: 150 x 105 mm oblong
Prijs: € 14,95
Verschijnt: 11 april 2011

UItgeverij Snor