Reisorganisatie KILROY komt met uniek mobiel reisbureau


Amsterdam, 20110405 -- Backpackers reisorganisatie KILROY travels gaat tussen 11 april en 4 juni 2011 door Nederland touren met een Volkswagen busje. Naar eigen zeggen niet om op zoek te gaan naar de perfecte vrouwen voor weer een nieuw setje boeren, maar op zoek naar (jonge) avontuurlijke reizigers die meer willen dan hun vakantie met honderden andere Nederlanders aan het strand doorbrengen.

Hiervoor hebben ze een Volkswagen busje opgeknapt en ingericht als mobiel reisbureau, waar je als reiziger een afspraak kunt plannen voor het boeken van je (wereld) reis.

“De afgelopen 12 maanden hebben we een enorme toename gezien in het aantal jonge reizigers dat van plan is om op wereldreis te gaan”, aldus de Commercieel Manager van KILROY, Twan Schoenmakers.  “Of het nou een reis van 3 maanden door Azië en Australië is of een reis waarbij je in 2 jaar alle continenten van de wereld bezoekt. Het op maat samenstellen van een (wereld)reis kan per e-mail, maar liever nog maken we persoonlijk een afspraak met de reiziger.  Aangezien onze reisbureaus in Amsterdam, Utrecht en Groningen zitten, is het voor veel mensen te ver om “even” langs te komen. Daarom komen we nu met ons mobiele reisbureau in 6 weken langs zo’n 13 steden, zodat de klant niet meer naar ons toe hoeft te komen.”

Tijdens de Explordinary Tour, zoals KILROY de rondreis door Nederland noemt, kun je van tevoren een afspraak maken met een reisadviseur om jouw (wereld)reis te plannen. Ook geven ze in dezelfde periode een wereldreis voor twee personen weg, voor wie écht geen geld heeft om op reis te gaan. “Wij vinden natuurlijk dat iedereen een keer in z’n leven een wereldreis gemaakt moet hebben. Het verandert je als mens, je maakt nieuwe internationale vrienden, het geeft je een andere kijk op het leven en laadt je batterij op wanneer je jarenlang hard gewerkt of gestudeerd hebt”, aldus Twan.

De Explordinary Tour van KILROY start op maandag 11 april in Tilburg en eindigt op zaterdag 4 juni in Leeuwarden. Wil je een afspraak maken of weten welke steden ze aan zullen doen, kijk dan even op de website www.kilroyworld.nl/tour

KILROY Netherlands