Oldenkotte en Dimence tekenen samenwerkingsovereenkomst


Deventer, 20110408 -- Stichting Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) Oldenkotte en Dimence, instelling voor geestelijke gezondheidszorg (ggz), gaan intensief met elkaar samenwerken. Op 11 april ondertekenen beide organisaties een samenwerkingsovereenkomst. Daarbij nodigen we u graag uit.

Achtergrond
Begin 2010 hebben we u geïnformeerd over de intentie tot vergaande samenwerking tussen Stichting Dimence en Stichting FPC Oldenkotte. Deze samenwerking in zowel de zorg als de ondersteunende processen hebben we in 2010 verder uitgewerkt. Er worden samenhangende ketens rond de basiszorg en de forensisch psychiatrische zorg gevormd. Ook bundelen we onze deskundigheid op het gebied van opleiding, onderzoek en innovatie. Dit geldt tevens voor de ondersteuning van de werkprocessen.

De bijeenkomst
De feestelijke bijeenkomst wordt geopend door Goof van Gemert, directeur forensische zorg van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Daarnaast wordt een aantal inhoudelijke bijdragen geleverd door verschillende deskundigen op het gebied van de ggz en de forensisch psychiatrische zorg.

De bijeenkomst start om 15.30 uur bij Dimence, Nico Bolkesteinlaan 1 (terrein Brinkgreven) te Deventer. Rond 16.30 uur vindt de ondertekening plaats. Om 17.00 uur eindigen we de bijeenkomst met een hapje en een drankje.

Wij hopen u op 11 april te mogen begroeten.

Meer informatie
Marit Stegeman, Communicatiemedewerker, 0545 438 787, marit.stegeman@dji.minjus.nl
of Linda van Beek, Communicatiemedewerker, 0570 639 588, persvoorlichting@dimence.nl

Routebeschrijving
De Elisabethskapel bevindt zich op het Brinkgreventerrein in Deventer (niet te verwarren met Deventer Ziekenhuis en Rielerenk). Vanaf de hoofdingang volgt u de borden met daarop nummer 18b. De locatie Brinkgreven heeft eigen (gratis) parkeergelegenheden. Een uitgebreide routebeschrijving naar de locatie Brinkgreven vindt u op www. dimence.nl/Locaties





Dimence