Oshkosh Corporation gaat op 28 april 2011 winst tweede kwartaal aankondigen

OSHKOSH, Wisconsin--(BUSINESS WIRE)-- 20110411 --

Oshkosh Corporation (NYSE: OSK), een vooraanstaand fabrikant van gespecialiseerde voertuigen en voertuigcarosserieën, zal op 28 april 2011 haar financiële resultaten over het tweede kwartaal van het fiscaal jaar 2011 aankondigen.

De resultaten zullen worden besproken tijdens een webcast die begint om 9 uur. Om toegang te krijgen tot de webcast, moeten investeerders gaan naar www.oshkoshcorporation.com tenminste 15 minuten voorafgaand aan het evenement.

Over Oshkosh Corporation

Oshkosh Corporation is een vooraanstaand ontwerper, fabrikant en marketeer van een breed scala van gespecialiseerde toegangsapparatuur, commerciële, brandweer- en ambulancevoertuigen en militaire voertuigen en voertuigcarosserieën. Oshkosh Corporation fabriceert, distribueert en onderhoudt producten onder de merknamen Oshkosh®, JLG®, Pierce®, McNeilus®, Medtec®, Jerr-Dan®, Oshkosh Specialty Vehicles, Frontline, SMIT, CON-E-CO®, London® en IMT®. Oshkosh producten worden wereldwijd gewaardeerd in bedrijven waar hoge kwaliteit, superieure prestaties, gedegen betrouwbaarheid en duurzame waarde van cruciaal belang zijn. Bezoek voor meer informatie www.oshkoshcorporation.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Oshkosh Corporation
Financieel:
Patrick Davidson
Vice President, Investor Relations
920-966-5939
Media:
John Daggett
Vice President, Communications

920-233-9247

Ticker_symbol NYSE:OSK