Gemeente Zoetermeer

Zoetermeerse Dag van de ICT, maandag 11 april 2011

bloem uit logo

Op maandag 11 april a.s. organiseert de Stichting Kenniseconomie en Innovatie Zoetermeer (KIZ) in samenwerking met de gemeente Zoetermeer en het plaatselijke bedrijfsleven de Zoetermeerse Dag van de ICT.

In de beoogde locatie van `de Innovatiefabriek' kunt u op deze dag van 13.00 uur - 19.00 uur workshops, presentaties, meetups en voorstellingen bezoeken die de verbindende, creatieve en economische kracht van ICT als gemeenschappelijk thema kennen. Doelgroep van deze dag vormen zzp-ers, midden- en kleinbedrijf en onderwijsinstellingen.

ICT Sociëteit: de Innovatiefabriek
Op deze speciale editie van de ICT Sociëteit wordt het concept van `de Innovatiefabriek' voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek. De Innovatiefabriek moet een plek worden waar zzp-ers en gevestigde bedrijven uit de sector ICT en Nieuwe Media zich, samen met kennis- en onderzoeksinstellingen, vestigen. Een omgeving die innovatie ademt, waar geleerd wordt door ontmoeting en gecreëerd door kennisdeling.

Open Dagprogramma: workshops & infosessies
Tijdens door lokale Zoetermeerse ICT-bedrijven verzorgde workshops kunnen ondernemers de vele innovatieve toepassingsmogelijkheden die de ICT biedt voor hun organisatie en dienstverlening interactief verkennen.

Vanveen informatica presenteert infosessies over o.a. de mogelijkheden van cloud computing en online samenwerking. Dinc Marketing zal workshops verzorgen over de marketinguitdagingen voor technologiebedrijven en startup-investeerder isthenext.com organiseert een unieke contest `business concept development' voor studenten van het ID College.

Zoetermeerse ICT-ondernemers die een workshop willen verzorgen op de Dag van de ICT kunnen hun idee via LinkedIn (Innovatiefabriek Zoetermeer) en/of Twitter (@Innofab079) tot uiterlijk maandag 28 maart kenbaar maken aan de organisatie.

Het gehele dagprogramma wordt uiterlijk in week 13 bekend gemaakt op de website kizoetermeer.nl.

Met de organisatie geeft Zoetermeer gehoor aan de oproep van brancheorganisatie ICT-Office: `Doe mee aan De Week van ICT!'

Zoetermeerse Dag van de ICT
Maandag 11 april 2011
13.00 - 19.00 uur
Locatie: Gebouw `De Leeuwenbrink',
Bleiswijkseweg 37 C, 2712 PB Zoetermeer
Meer informatie: www.kizoetermeer.nl