Gemeente Aalsmeer



Op 11 april bijeenkomst voor startende ondernemers Gemeente Aalsmeer

Voor alle startende ondernemers in de Gemeente Aalsmeer organiseert het startersplatform Aalsmeer, een initiatief van Gemeente Aalsmeer, Ondernemers Vereniging Aalsmeer (OVA), Kamer van Koophandel en Rabobank op 11 april een bijeenkomst in de Legakker, Turfstekerstraat 63.

De startende ondernemers zijn gestart op of na 1 januari 2008. Wethouder Verburg van Economische Zaken: `Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. De gemeente wil beginnende ondernemers daarom ook ondersteunen. Zo kunnen zij via de site van de gemeente bij bedrijvenloket een afspraak maken met een medewerker van het bedrijvenloket. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Het startersplatform is opgericht om juist dit te faciliteren.'

Tijdens deze bijeenkomst zal een workshop elevator pitchen worden aangeboden. Elevator pitchen is het presenteren van jezelf en je bedrijf in een zeer korte tijd. Deze vaardigheid is essentieel bij het netwerken omdat er altijd maar een kans is om een eerste indruk te maken. Daarnaast is er volop gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen, te netwerken en andere startende ondernemers in Aalsmeer te ontmoeten. Nic Kors, Kantoordirecteur Aalsmeer Rabobank Regio Schiphol en Wethouder Verburg van Economische Zaken heten de ondernemers welkom met een korte toespraak.

De avond begint om half 8, inloop vanaf 19.00 uur. Om 21.15 uur start de Netwerkborrel. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden voor de startende ondernemers. Inschrijven is wenselijk in verband met het geven van de workshop en kan via www.kvk.nl/startersaalsmeer. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via 0297 387 575.

Kom naar het Startersplatform Aalsmeer

Wethouder Verburg roept startende ondernemers op om op 11 april langs te komen bij het Startersplatform Aalsmeer.