Afsluiting van verschillende tunnels in Antwerpen

04/04/2011 16:46

Vlaamse Overheid

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Jan De Vostunnel in Antwerpen.

Afsluiting van de Jan De Vostunnel in Antwerpen

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Jan De Vostunnel in Antwerpen. In de nacht van maandag 11 april op dinsdag 12 april vinden die plaats in de koker richting Brussel, in de nacht van dinsdag 12 april op woensdag 13 april in de koker richting Antwerpen. Het verkeer geraakt naast de tunnel langs de werkzaamheden. De periodieke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21 en 6 uur.

Antwerpen: Onderhoudswerken in Kennedytunnel Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Kennedytunnel in Antwerpen. In de nacht van woensdag 13 april op donderdag 14 april vinden die plaats in de koker richting Gent, in de nacht van donderdag 14 april op vrijdag 15 april in de koker richting Antwerpen. Het verkeer geraakt via de andere tunnelkoker langs de werkzaamheden. De periodieke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21 en 5.30 uur.

Antwerpen: Valaartunnel blijft nacht afgesloten

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Valaartunnel in Antwerpen. Die vinden in de nacht van donderdag 14 april op vrijdag 15 april plaats. Het verkeer geraakt naast de tunnel langs de werkzaamheden. De periodieke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21 en 6 uur.



Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel