Ingezonden persbericht


G-hockeyteam Were Di Tilburg Kampioen!

Na een aantal jaren getraind te hebben, spelen leden van G-hockey van Were Di Tilburg sinds twee jaar competitie. De harde inzet en sportiviteit werd afgelopen zaterdag in Eindhoven beloond met een dik verdiend kampioenschap. Bijna alle wedstrijden werden dit seizoen gewonnen!

Onder leiding van trainers Yvonne Groels en Lieke Rijnen en met support van veel supporters meegereisd uit Tilburg werd de wedstrijd tegen Eindhoven met 7-4 gewonnen. De spanning was van de gezichten af te lezen, maar een grote ontlading volgde. Onder luid applaus een ereronde lopen, bloemen en een beker maakten de dag compleet en onvergetelijk.

Were Di Tilburg geeft sinds 2008 ieder maandag van 19.00 tot 20.15 uur training aan leden met een beperking. 'Gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet is de slogan van Were Di Tilburg. Een hoofd- en assistent-trainer geven samen met een vaste groep vrijwilligers training toegespitst op de mogelijkheden van de inmiddels 22 leden. GeĂŻnteresseerd? Kom gerust eens kijken aan de Ijsclubweg


---

Noot voor de redactie,