FNV Sport

Zelfstandig verzekerd

Op dinsdag 12 april organiseert FNV Sport een bijeenkomst voor ZZP-`ers in de sport. Waarom mag je dit niet missen?

In de eerste plaats ontmoet je collega's waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en kun je volop bouwen aan een leuk netwerk!

Daarnaast leert onderzoek ons dat veel zelfstandigen vragen hebben over verzekeringen zoals `moet ik wel of geen
arbeidsongeschiktheidsverzekering?` of `hoe zit het precies met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die FNV Sport voor haar zelfstandige leden heeft afgesloten?'. Deze vragen worden op die dag persoonlijk beantwoord.

Een specialist van Lippmann Groep B.V. geeft inzicht in wat de verzekeringen inhouden en wat het persoonlijk voor jou betekent. Verzekeren is tenslotte maatwerk, zeker in de sportsector.

Een ander onderwerp wat aan bod komt is administratie. Vind je het werken als zelfstandige geweldig, maar heb je een hekel aan het maken van facturen? En wat doe je als er niet tijdig betaald wordt?

Rody Idema, eigenaar van Sportadministratie, geeft adviezen over hoe je op eenvoudige manier je administratie kun voeren. Wat doe je zelf, wanneer roep je de hulp van een deskundige in? Advies op maat is ook hier uiteraard mogelijk.

Datum & locatie
Deze dag zal gehouden worden in Utrecht, van 10.00 uur tot 16.30 uur. Exacte locatie en programma volgen op korte termijn. Leden van FNV Sport kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen. Je kunt je nu al opgeven via info@fnvsport.nl o.v.v. "Zelfstandig verzekerd".

Gratis verzekerd
ZZP-`er in de sport maar nog geen lid van FNV Sport? Word nu lid via www.fnvsport.nl, en betaal maar EUR 25,- voor het eerste half jaar van je lidmaatschap! Als lid van FNV Sport ben je dan ook nog eens gratis verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid, waardoor je de contributie dus snel terug verdient!