Gemeente Vlaardingen



-

Workshop fondsenwerving voor Vrijwilligersorganisaties

28-03-2011 |

Laat deze kans niet voorbij gaan!

Vrijwilligersorganisaties moeten in deze tijden alle zeilen bijzetten om hun doelstellingen te verwezelijken. Daarvoor zijn niet alleen betrokken mensen nodig, maar ook voldoende financiële middelen. Fondsenwerving is een goede manier om aan het benodigde geld te komen. Om organisaties hierin te ondersteunen organiseert het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen de workshop fondsenwerving.

De workshop bestaat uit twee avonden en wordt georganiseerd met medewerking van lokale fondsen als het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., het Rabobank Coöperatiefonds Schiedam - Vlaardingen en het Deltaport Donatiefonds. Het is dan ook dé gelegenheid voor vrijwilligersorganisaties om zich te laten informeren over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van fondsenwerving en hoe zij dit het beste kunnen aanpakken.

Aanvraag
Tijdens de workshop leggen de fondsen uit hoe ze werken en wat voor criteria ze hanteren. Aan het eind van de eerste avond krijgen de deelnemers de uitnodiging om met de ontvangen informatie en formulieren een aanvraag te schrijven en in te dienen bij de fondsen. De tweede avond, ongeveer zes weken later, krijgen de deelnemers in een persoonlijk gesprek met de fondsen te horen of de aanvraag wordt gehonoreerd.

Aanmelden
De workshop wordt gehouden op dinsdag 12 april 2011 en dinsdag 24 mei 2011, vanaf 19.00 uur in het Stadhuis aan de Markt 11 in Vlaardingen. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij beide avonden bijwonen. Vrijwilligersorganisaties kunnen zich, met maximaal twee deelnemers per organisatie, aanmelden bij het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen, telefoon (010) 248 4801 of via e-mail.

Zie ook

Meer informatie


* Servicepunt Vrijwilligers

* Cursussen en Workshops

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: Contactformulier
Tel. (010) 248 4000