RTL Group

Innovatief programma 'IT-Next' over cloud comuting bij RTL Z

Dinsdag 12 april start bij RTL Z het innovatieve programma IT-Next . Elsemieke Havenga neemt de kijker mee in de wereld van cloud computing, de volgende IT-revolutie. De cloud (het internet) wordt dan niet langer alleen gebruikt om informatie te delen, maar is tevens de bron van software, hardware en zelfs van gehele ICT-platforms voor bedrijven.

IT-Next laat de komende weken zien wat cloud computing betekent voor ondernemers, bedrijven en hun medewerkers. In zes afleveringen worden themas met betrekking tot dit onderwerp, onder leiding van Elsemieke Havenga bediscussieerd door IT-specialisten, gebruikers en trendwatchers. Microsoft is partner van dit interactieve format en een expert op dit innovatieve werkterrein. De gelaagdheid van het format, waarbij de interactieve uitzending eerst live wordt gestreamd en vervolgens bij RTL Z in samenvatting wordt uitgezonden, faciliteert de dialoog die wij met onze doelgroep willen aangaan, aldus Eva de Vries, Marketing Communications Manager van Microsoft. De combinatie met de Nyenrode & RTL Z Masterclass die in navolging op de serie wordt georganiseerd, zorgt voor een geïntegreerde doelgroep-benadering.

Uitzending livestream vanaf maandag 11 april tussen 20.30 en 21.15 uur via www.rtl.nl/it-next

Uitzending RTL Z: vanaf dinsdag 12 april tussen 13.20 en 13.40 uur, daarna dagelijks in de RTL Z-carrousel. Elke dinsdag wordt een nieuwe samenvatting van de livestream van maandag uitgezonden.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl, Communicatie RTL Nederland, via tel. 035 6718771 of via muriel.van.tuijl@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl.