FNV Sport

Zelfstandig verzekerd

Op dinsdag 12 april 2011 organiseert FNV Sport een bijeenkomst voor ZZP-ers in de sport. Waarom mag je dit niet missen?

Onderzoek leert ons dat veel zelfstandigen vragen hebben over verzekeringen zoals `moet ik wel of geen
arbeidsongeschiktheidsverzekering?` of `hoe zit het precies met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die FNV Sport voor haar zelfstandige leden heeft afgesloten?'. Deze vragen worden op die dag persoonlijk beantwoord.

Een specialist van Lippmann Groep B.V. geeft inzicht in wat de verzekeringen inhouden en wat het persoonlijk voor jou betekent. Verzekeren is tenslotte maatwerk, zeker in de sportsector.

Een ander onderwerp wat aan bod komt is administratie. Vind je het werken als zelfstandige geweldig, maar heb je een hekel aan het maken van facturen? En wat doe je als er niet tijdig betaald wordt?

Rody Idema, eigenaar van Sportadministratie, geeft adviezen over hoe je op eenvoudige manier je administratie kun voeren. Wat doe je zelf, wanneer roep je de hulp van een deskundige in? Advies op maat is ook hier uiteraard mogelijk.

Daarnaast ontmoet je collega's waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en kun je volop bouwen aan een leuk netwerk!

Programma

10.00 uur Ontvangst
10.30 uur Inleiding door voorzitter FNV Sport, Gissella Arends 10.40 uur Presentatie over het voeren van je administratie, door Rody Idema eigenaar Sportadministratie
11.00 uur Presentatie Zelfstandig verzekerd, door Jan Pieter Drijfhout van Lippmann Groep B.V.
11.30 uur Speeddaten met andere proffessionals uit de sportsector 12.30 uur Afsluitende lunch

Datum & locatie
Deze dag zal gehouden worden in Zalencentrum Den Hommel, Kennedylaan 9 te Utrecht (http://www.ndcdenhommel.nl/routebeschrijving). Leden van FNV Sport kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen. Je kunt je opgeven via info@fnvsport.nl o.v.v. "Zelfstandig verzekerd".

Gratis verzekerd
ZZP-er in de sport, maar nog geen lid van FNV Sport? Word nu lid via www.fnvsport.nl en betaal maar EUR 25,- voor het eerste half jaar van je lidmaatschap! Als lid van FNV Sport ben je dan ook nog eens gratis verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid, waardoor je de contributie dus snel terug verdient!

FNV Voordeel

Maak kans op gratis kaartjes bij Pathé
Wilt u in april genieten van een avond naar de bioscoop voor twee personen? Doe nu mee met de prijsvraag die FNV-voordeel in samenwerking met Univé aanbiedt en win twee toegangskaarten voor een Pathé bioscoop bij u in de buurt. Wees er snel bij want op=op!

klik hier voor nog meer FNV voordeel!

FNV voordeel jpg

Digitale behoeftepeiling onder werknemers die vallen onder de CAO Sport

Laat van je horen en werk mee aan de digitale behoeftepeiling

CAO Partners bereiden in het kader van het project `Mobiliteit in de sportsector' een behoeftepeiling voor over loopbaan- en ontwikkelingsbeleid
Op 6 april 2011 wordt via je werkgever een digitale behoeftepeiling verspreid zodat jij, als werknemer in de sportsector, jouw mening kan geven over:
o wat jouw behoefte is op het gebied van communicatie over jouw ambities binnen de organisatie en
o wat jouw behoefte is aan informatie over scholing, loopbaan(perspectief) en vacatures bij een onafhankelijk "punt".

Het geeft ons, CAO partners, de kans om inzicht te krijgen in jouw ideeën en om in te kunnen spelen op jouw behoeften en deze te verwoorden in de nieuwe CAO Sport.

Grijp die kans en geef je mening!
Het invullen van de digitale behoeftepeiling kost slechts 10 minuten van jouw tijd.

"Professionals in de sport, binnen een professionele organisatie", dat is waar wij voor gaan!

Je hebt tot 18 april 2011 de tijd om je mening te geven. Wij zeggen: DOEN!