FloraHolland


FloraHolland met aanvoerders op Flowers & HorTech in Kiev

FLORAHOLLAND, 7 april 2011 (persbericht) - Bloemenveiling FloraHolland is van 12 tot en met 14 april voor het eerst met een aantal telers van bloemen en planten aanwezig op de Flowers & HorTech in Kiev, Oekraïne. FloraHolland heeft een nieuw beursconcept, waarmee aanvoerders in staat zijn zichzelf herkenbaar op de afzetmarkt te positioneren. Binnen het FloraHolland-paviljoen hebben deelnemende aanvoerders de beschikking over hun eigen presentatieruimte. Ook in de organisatie vóór en tijdens hun beursdeelname ontzorgt FloraHolland haar aanvoerders.

Nieuw beursconcept als eerste in Kiev
Het nieuwe beursconcept heeft haar aftrap op de Flowers & HorTech in Kiev, dé jaarlijkse sierteelt-vakbeurs van Oekraïne. Als opkomende afzetmarkt heeft Oekraïne een enorme potentie. Bloemen en planten zijn populair bij de ruim 45 miljoen inwoners, en de welvaart in het land groeit.
Negen aanvoerders laten hun potentiële afnemers in het FloraHolland-paviljoen met hun snijbloemen en planten kennismaken. De telers zijn zelf aanwezig om klanten te woord te staan en hun bedrijf onder de aandacht te brengen.
Daarnaast toont FloraHolland in het paviljoen een belangrijke USP van `Sierteelt Nederland': noviteiten en productconcepten. Deze nieuwigheden en concepten zijn zowel afgestemd op de Oekraïense markt van nu als op de markt van de toekomst.