Gemeente Kaag en Braassem

Jochem van Gelder bezoekt scholen Kaag en Braassem Voetballertjes

Op verzoek van de Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem bezocht Jochem van Gelder op dinsdag 12 april 2011 twaalf basisscholen in onze gemeente.

Jochem van Gelder is, onder meer, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers. Bovendien is Van Gelder ambassadeur van de Nationale Sport Week. In dit licht komt hij op 12 april aan leerlingen van groep 7 en 8 vertellen wat hij zo leuk vindt aan sport.

Het bezoek van Jochem van Gelder is de opstap naar de Nationale Sport Week, die wordt gehouden van 16 t/m 23 april 2011. Binnenkort ontvangt ieder huishouden een programmafolder. In deze folder is een overzicht opgenomen van de activiteiten die tijdens de Sport Week in Kaag en Braassem georganiseerd worden.

Jochem van Gelder Doe mee en win!
Aan deelnemers van de activiteiten uit de programmafolder, worden loten uitgedeeld. Als het ingevulde lot in één van de daarvoor bestemde bussen wordt gegooid, kunnen vele leuke, sportieve prijzen worden gewonnen!

Website Sport Week Kaag en Braassem
Voor meer informatie over de Sport Week in Kaag en Braassem, kunt u terecht op de nieuwe website www.sportweekkaagenbraassem.nl.